fbpx

COVID-ul de la CA Alba Iulia are efecte în Cluj: Societate de avocatură în izolare

Un judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia confirmat cu COVID-19, dar asimtomatic, are soția avocată în Cluj. Ca urmare a acestui fapt, societatea unde aceasta lucrează a intrat în izolare până când sunt testați toți colegii.

Societatea de avocatură Lăpușan & Partners a anunțat în dosarele aflate pe rolul instanței că avocații nu se pot prezenta deoarece au intrat în izolare.

Răzvan Mihai Lăpușan a explicat că avocata, soția judecătorului confirmat, a fost trimisă acasă încă de acum câteva zile, de când s-a aflat că sunt probleme la Alba.

”Ieri după masă s-a aflat și am decis să ne izolăm cu toții până când ne facem teste. I-am cerut colegei să stea acasă încă de acum câteva zile, pentru a nu risca să extindem infecția. După ce miercuri a fost depistat pozitiv soțul acesteia, am anunțat DSP -ul și ne vom face teste. Am anunțat și instanțele că nu putem participa la procese până când nu se clarifică situația”, a spus Lăpușan pentru ȘtirideCluj.ro

Curtea de Apel Alba Iulia are activitatea suspedantă. Detalii AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina