fbpx

Consilierul local Ioan Bîldea a câștigat pe fond litigiul de muncă cu Teletrans SA

Tânărul consilier local Ioan Bîldea, cunoscut pentru că semnalează diverse probleme din oraș, a câștigat pe fond procesul împotriva societății Teletrans, de unde a fost concediat anul trecut.

Tribunalul Cluj a admis contestația lui Bîldea împotriva deciziei de concediere. Sentința nu este definitivă, iar Societateta comercială pentru servicii de telecomunicații și tehnologia informației  în rețele electrice de transport Teletrans SA o poate ataca cu recurs.

Ioan Bîldea, fost inginer de telecomunicații, povestește că spre sfârșitul lui 2012 a fost mutat de pe un post pe altul, iar când să revină pe postul inițial, în aprilie anul trecut, acesta fusese desființat. ”Cred că a fost o greșeală de resurse umane. Se schimbase și directorul de resurse umane. Am vorbit cu un avocat și mi-a spus că nu e legeal ce s-a întâmplat și am atacat în instanță”, ne-a spus consilierul.

Acesta s-a angajat între timp la societatea Drumuri și Poduri Județene SA, deținută de Consiliul Județean, unde este director fostul prefect Călin Platon. Bîldea recunoaște că salariul este mai mic decât în telecomunicații, de unde, pe anul 2014, a trecut în declarația de avere un venit anual brut de peste 98.000 de lei.  ”Nu sunt foarte bucuros de sentință, pentru că deja schimbasem direcția. Am si aplicat la ceva cursuri”, a spus Bîldea.

Consilierul local este reprezentat de avocații Ciprian Păun și Ovidiu Turdean, foști colegi în PNL. ”Am demonstrat că postul nu era desființat.”, a spus Păun.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina