fbpx
Congresul Avocaților 2019

Congresul Avocaților, care probabil va fi online, nu mai e atractiv. Un singur înscris pentru a fi delegat din Baroul Cluj

Consiliul Baroului Cluj a prelungit termenul de depunere a candidaturilor pentru calitatea de delegat la Congresul Avocaților 2021. Dacă altădată era ”bătaie” pe locuri, acum, cu o zi înainte de al doilea deadline, sursele noastre spun că este un singur avocat înscris. Altădată delegații aveau cazare și masă (poate și dans) la Congres, acum cel mai probabil vor sta în fața laptopului de acasă. Ultimul Congres trebuia să fie la Mamaia vara trecută, dar din cauza pandemiei s-a desfășurat online.

UPDATE: Și-a depus candidatura și fostul decan Mircea Pop.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru participarea în calitate de delegat la Congresul Avocaților este 19 martie 2021, ora 16,00. Cnadidaturoe pe mailul contact@baroul-cluj.ro. Inițial, data limită a fost 11 martie. Din informațiile noastre s-a înscris doar avocatul Dominic Gidro, fiul celebrei avocate Stanca Gidro.

Candidaturile trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute în Regulamentul privind organizarea Adunării Generale a avocaților din Baroului Cluj și pentru desemnarea delegaților Baroului Cluj la Congresul Avocaților 2021

Îşi pot depune candidatura membrii Baroului Cluj care au calitatea de avocați cu drept de exercitare a profesiei și care nu au datorii scadente privind taxele şi contribuţiile stabilite pentru formarea bugetului U.N.B.R. şi al baroului, precum şi a fondurilor Casei de Asigurări a Avocaţilor şi ale filialelor.

Odată cu depunerea candidaturilor de la pct. 2.1, avocații vor putea depune și o scurtă prezentare și/sau un CV. Acestea vor fi disponibile, în măsura în care au fost depuse, pe platforma online de vot.

Candidaturile depuse vor fi verificate de Decanul Baroului Cluj și validate de Consiliul Baroului Cluj, după care se va întocmi lista candidaţilor în ordine alfabetică.

Vor fi desemnați delegați la Congresul Avocaților 2021 primii 7 candidați în ordine descrescătoare a numărului de voturi.

Adunarea Generală Ordinară a Baroului Cluj și a Filialei Cluj a CAA 2021 va avea loc la data de 26 martie 2021 și se va desfășura exclusiv prin mijloace de comunicare la distanță, respectiv prin intermediul platformei online Zoom Meetings pentru dezbaterile cu privire la materialele supuse votării cu începere de la ora 15:00 și prin intermediul platformei online a Baroului Cluj pentru exprimarea efectivă a votului, votul urmând a începe la ora 00:00 și a se încheia la ora 23:59.

Dacă Adunarea Generală nu va fi legal întrunită la data primei convocări, va fi reconvocată pentru data de 9 aprilie 2021, în aceleași intervale orare

Regulamentul complet AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina