fbpx
Acasă » ȘTIRI » Concurență în creștere la admiterea de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Concurență în creștere la admiterea de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

La concursul de admitere sesiunea august – septembrie 2018, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, s-au înscris 1.362 de candidaţi pe cele 300 de locuri disponibile. Față de sesiunea anterioră de admitere, din luna ianuarie 2018, concurența a crescut de la 3 la 4,5 candidați pe un loc.

În perioada 26-31 august vor fi organizate probele eliminatorii, constând în examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice ale candidaților. Contravizita medicală va avea loc la sediul şcolii, din str. Corneliu Coposu, nr. 89-91. Probele fizice sunt programate în două locații:

– Sala de Sport “Gheorghe Roman” din incinta Parcului Sportiv Universitar “Prof. Iuliu Haţieganu”, str. Pandurilor, nr. 7;

– Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Ion Agârbiceanu”, str. Grădinarilor, nr. 1.

În data de 3 septembrie, candidații rămași în competiție vor susține proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză).

Candidații sunt rugați să verifice periodic informațiile postate pe pagina de Internet a instituției, www.scoalapolcj.ro, și pe pagina oficacială de Facebook, www.facebook.com/Școala-de-Agenți-de-Poliție-Septimiu-Mureșan-Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina