Acasă » ȘTIRI » Clujeanul care a scris ”Muie PSD” cu tractorul pe un câmp întreabă dacă a încălcat vreo lege

Clujeanul care a scris ”Muie PSD” cu tractorul pe un câmp întreabă dacă a încălcat vreo lege

Clujeanul care a scris cu litere de 60 de metri ”Muie PSD” cu tractorul pe un câmp din localitatea Sâmboleni întreabă dacă a încălcat vreo lege, după ce poliția i-a transmis să steargă mesajul.

”O intrebare pentru prietenii juristi de pe FB. Am fost rugati de politie sa stergem mesajul de pe camp. Intrebare, am incalcat o lege?”, a scris Sorin Bobiș pe contul său de Facebook.

Așadar, apelăm la numeroșii specialiști în drept care citesc Clujust.ro pentru a răspunde omului la comentariile de sub acest articol.

Protestatarul #rezist Sorin Bobiș a postat pe Facebook, în urmă cu câteva ore, fotografia cu mesajul de pe câmp, alături de mesajul: ””Intrebarea care persista, se vede de pe Luna? Cei care aterizeaza pe Cluj sa se uite , cu 2-3 minut inainte de aterizare pe partea dreapta”. Fotografia are deja mii de distribuiri.

Bobiș și soția lui la protest anti PSD

Bobiș a declarat pentru Vice.com că terenul este proprietatea prietenului să, Alexandru Lacaille. ”Împreună am scris mesajul. Este făcut după cultură, deci după ce s-a recoltat rapița, cu tractorul și combinatorul, prin GPS.”, a explicat bărbatul.

Operațiunea a durat câteva ore. ”Am folosit GPS pentru coordonare, nu e făcut chiar așa, după ochi”, a spus Bobiș.

Literele au circa 60 de metri înalțime și trei metri grosime, iar mesajul se întinde cam pe două hectare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina