fbpx

Clipuri noi cu fiul avocatului Neagu, fost asistent universitar la drept care căuta studente pe TikTok

În urma articolului cu fiul celebrului avocat Ion Neagu, Constantin Marc, până de curând asistent universitar la Facultatea de Drept a Universității Nicolae Titulesc, am primit mai multe înregistrări ale unor clipuri în care încearcă să agațe studente și folosește limbaj licențios. De asemenea, avem un video cu un incident din Piața Constituției, unde ar fi fost refuzat de niște fete.

Într-un live făcut pe TikTok, altul decât cel în care întreba o studentă dacă are colege virgine, fiul avocatului Ion Neagu caută o studentă de anul III, dar îi răspunde și alteia cu numărul de telefon și întoarce camera către partea genitală. De asemenea, se laudă cu apartamentul în care se filmează, dar spune că el stă la vilă.

 

Am primit și un alt videoclip în care anunță ”caută p…. virgină cu f….i și perii albi”. Atenție limbaj licențios!

Un cititor revoltat ne spune că fostul asistent universitar are aceeași atitudine și pe stradă, dar că este protejat de tatăl său: ”Nu este de lăsat așa, umbla prin piața Constituției și se da la fete, nimeni nu face nimic deoarece este băiatul profesorului Neagu și mereu in scapă. Deci va rugam frumos sa faceți Dvs ceva , ca doar așa se va potoli. Va las aici o filmare când a dat cu spray niște fete care îl refuzase in piața Constituției”. De asemenea, sursele noastre spun despre Constantin Neagu că are în anturaj interlopi cunoscuți din Capitală.

În video-ul de mai jos se vede că Neagu are un spray în mână și se baricadează în bolidul lui Bentley Fly Spur ca să nu ia bătaie de la prietenii fetelor agasate.

Amintim că Marc Constantin Neagu este autor al cărților de drept ”Teorie și practică execuțional penală” și ”Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”

Comments

comentarii

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult
Cinci persoane au fost ucise sâmbătă după-amiază într-un atac cu cuţitul într-un mall din Sydney, în timp ce alte opt sunt spitalizate, între care şi un copil.... Citește mai mult

Lasă un răspuns