fbpx

Asistent universitar de la o facultate de drept către o studentă: ”Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină care să aibă și floci?”

Un asistent universitar de la facultatea de drept a Universității Nicolae Titulescu din București și-a întrebat o studentă, live pe TikTok, dacă are vreo colegă virgină și care să aibă păr pubian.

Asistentul universitar Constantin Marc Neagu de la disciplina drept execuțional penal din cadrul Universității ”Nicolae Titulescu” a avut o discuție live cu studenți pe TikTok greu de reprodus.

”Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină care să aibă și floci? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale”, a întrebat asistentul.

Între timp video-ul a ajuns la conducerea universității, iar autorul l-a șters de pe TikTok și și-a dat demisia.

”Aducem la cunostinţă persoanelor interesate că, la data de 19 ianuarie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universităţii ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti demisia sa din funcţia deţinută, fară preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetarii raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu.

Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic si aduce la cunostinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizari privind un asemenea tip de comportament.”, a transmis universitatea.

Constantin Neagu este autor al cărților de drept ”Teorie și practică execuțional penală” și ”Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”

Comments

comentarii

Agenţia pentru Azil a Uniunii Europene (EUAA) a publicat miercuri date conform cărora numărul de cereri de azil în UE a crescut anul trecut cu 18%, la 1,14 milioane, cel mai ridicat nivel după criza migraţiei din 2015-2016.... Citește mai mult
Miercuri dimineață, la Palatul Victoria, a avut loc ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași și a Spitalului Regional de Urgență Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!