fbpx

Cine sunt ofițerul și agentul de poliție al anului 2016 în Cluj. FOTO

Cei mai merituoși polițiști din Cluj au fost premiați, astăzi, în cadrul festivității de premiere a câştigătorilor competiţiei profesionale “Poliția în slujba comunității” – ediţia a IV-a, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor publice, a conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi a şefilor structurilor de poliţie subordonate.

Ofiţerul de poliţie al anului 2016 este inspector principal Georgeta Claudia Câmpean de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Câmpean a participat în aprilie 2016 la o conferință despre medierea în cauze penale. Vezi aici ce a spus atunci.

Inspector principal Claudia Georgeta Câmpean, șeful IPJ Cluj, Adrian Ciprian Miron (în mijloc), comisarul șef Sorin Iovu Rus (în stânga)

Agentul de poliţie al anului 2016 este agent şef adjunct de poliţie Adrian Daniel Man – Poliţia municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie.

Au primit mențiuni agent şef principal de poliţie Croitoru Augustin Traian –  Poliţia municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, agent principal Sin Mircea Cristian – Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, Postul de Poliţie Comunal Săvădisla și agent şef adjunct Raţ Marius-Alexandru – Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, Postul de Poliţie Comunal Beliş.

Adrian Daniel Man (în dreapta imaginii)

”Competiţia profesională „Poliţia în slujba comunităţii” are ca scop promovarea, recunoaşterea şi aprecierea profesionalismului, creativităţii şi acţiunilor inovatoare în cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Cluj.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Competiţia este organizată anual şi cuprinde 9 secţiuni: formaţiunea operativă a anului, formaţiunea suport a anului, subunitatea urbană a anului, secţia de poliţie rurală a anului, postul de poliţie comunal al anului, ofiţerul de poliţie al anului, agentul de poliţie al anului, personalul contractual al anului, administrarea patrimoniului.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în cadrul aparatului judeţean funcţionează un număr de 13 servicii, 4 birouri şi 2 compartimente independente, în plan operativ acestea având în coordonare birouri sau formaţiuni aflate în structura subunităţilor teritoriale de poliţie.

Șeful IPJ Cluj, Adrian Ciprian Miron și adjunctul său, Constantin Ilea, în mijlocul subordonaților premiați

La festivitate au participat și primarul Emil Boc, vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mînzat și prefectul Gheorghe Vușcan.

Comments

comentarii

Între 15 și 18 ani, Erika Isac, artista care a scuturat societatea românească cu piesa „Macarena”, a dispărut din spațiul public: „Un copil de 15 ani nu poate lupta cu așa ceva, nu poate lupta cu nimic”... Citește mai mult
Care sunt banii „adevărați”, cei de hârtie sau cei de pe card? Eugen Rădulescu, director la Banca Națională, relatează o povestioară despre schimbarea mentalităților.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!