fbpx

Cine sunt noii stagiari din Camera Notarilor Publici Cluj

Camera Notarilor Publici Cluj a scos la concurs patru locuri de notar stagiar, pentru care s-au luptat 29 de candidați. Primul intrat era avocat stagiar și trecuse de trei ori prin concursul pentru INM: ”Acesta a fost destinul!”

În urma concursului ce a constat în două probe, scrisă de tip grilă și orală, au fost declarația admiși Ioan Cristian Buzan, care era avocat stagiar la Budușan și Asociații, cu media 9.40, Raluca Mureșan – media 9,15, Amelia Ileana Ciotlăuși, absolventă Facultății de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj, cu media 9,08 și, la doar o sutime, Teodora Roxana Bal – 9,07. Prima dintre cei respinși, Antonia Goga, a fost la doar șapte sutimi de următoarea clasată, având media 9,00.

ioan-cristian-buzanIoan Cristian Buzan (foto) ne-a spus că este prima dată când susține concursul pentru notariat, în schimb a fost de trei ori la concursul pentru INM și a intrat în Barou: ”Nu a fost chiar ușor. Față de anul trecut a fost mai greu la grilă. La oral am știut tot. Se dă din legea notarilor.”

L-am întrebat de ce nu a continuat în avocatură, răspunsul fiind simplu: ”Nu mi se potrivește. Nu am vrut niciodată, am intrat  că am zis că hai că dau.”

Dintre cele trei ori când a încercat la INM, o dată a avut ghinionul să se reducă locurile de la 200 la 160. El s-a clasat pe locul 169. ”De trei am trecut de proba scrisă. La interviu am primit notă mică pentru că probabil nu mă potrivesc.  Acum, am primit ce am meritat. Acesta a fost destinul”, ne-a spus Ioan Cristian Buzan. A absolvit facultatea de Drept UBB Cluj în 2010 și spune că o admiră pe profesoara Andrea Chiș.

Mediile cu care s-a intrat au fost mai mici ca anul trecut, când prima medie a fost 9,53, iar a patra 9,36.

Citește ce a spus despre concurs cea care a intrat prima anul trecut în Camera Notarilor Publici Cluj. 

Comments

comentarii

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), oferă abonaților, în luna august, premierele „De cealaltă parte a lumii”, „Povestea urșilor panda” și spectacolul cadou „Această beznă feroce”.... Citește mai mult
Luni, 2 August, în curtea spitalului Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a avut loc concertul de muzică clasică „Muzica vindecă” din cadrul turneului NEW HOPE 2021.... Citește mai mult
Începând de luni, 2 august, Cluj-Napoca emite şi cărţi de identitate electronice. Prin acest proiect pilot vor fi emise 5.000 de cărţi de identitate electronică.... Citește mai mult
Meteorologii au anunțat un cod roșu de furtuni pentru mai multe localități din județul Cluj.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!