fbpx
Studenții din Cluj s-au fotografiat cu procurorul șef DNA, Laura Codruța kovesi

Cinci studenți din Cluj, în schimb de experiență la București, au fost în vizită la DNA

În cadrul proiectului ”Autostrada de Drept”, ajuns la a 6-a ediție, cinci studenți ai Facultății de Drept UBB Cluj au fost în schimb de experiență la București, în perioada 21-26 noiembrie. Gazdele de la Asociația Studenților în Drept de la Universitatea București i-au dus în vizită și la DNA, unde s-au pozat cu Laura Codruța Kovesi.

Proiectul a fost desfășurat de Consiliul Studenților Facultății de Drept UBB Cluj în colaborare cu Asociaţia Studenţilor în Drept de la Universitatea București. În același timp, cinci studenți ai Universității București au fost la Cluj.

Studenții au fost plecați la București unde, printre alte activități pregătite de cei de la ASD, au participat și la o vizită instituțională în cadrul DNA. Acolo, au avut o întâlnire de tip „masă rotundă” cu procurorul șef Laura Codruța Koveși și cu Livia Spălăcean, purtător de cuvânt al DNA.

Participanții, de la anul I până la anul IV, au fost încântați de această experiență, dovadă fiind testimonialele studenților care au fost la București:

„A fost o experiență chiar frumoasă! S-a văzut interesul și implicarea celor de la București. Au fost mereu persoane care să se ocupe de noi sau să ne ajute dacă avem nevoie de ceva.” – Paula Giuca, anul III.

„Eu am fost foarte impresionat de acest proiect! Am doar cuvinte de laudă la adresa lui și sper că vor exista ediții viitoare. S-a simțit seriozitatea și implicarea organizatorilor, mai ales la activitățile extracuriculare. Condițiile de cazare au fost foarte bune, mâncarea a fost decentă, activitățile au fost numeroase și, totodată, diverse, căutând să surprindă plăcut fiecare participant.” – Sergiu Gherman, anul I.

„Sincer, a fost super fain! Am plecat de aici puțin reticentă fiindcă nu mă așteptam să îmi placă, iar, la final, am ajuns să nu mai vreau să mă întorc. Am reușit să vad diferențele dintre orașe, dintre oameni, dar mai ales dintre facultăți (UBB-Drept rămâne cea mai tare!). Ca o concluzie, experiența asta merită din toate punctele de vedere.” – Larisa Todoran, anul I.

„Organizatori foarte implicați, mereu dispuși să ajute; cursuri interesante (cel puțin la anul meu), condiții super de cazare. Proiectul a fost mult mai complex decât m-am așteptat și am rămas cu amintiri tare faine din experiența asta.” – Daniela Toma, anul IV.

„Încă de la început ideea acestui proiect mi s-a părut foarte bună, însa nu știam exact ce presupune. După o săptămână în București, acest proiect a devenit pentru mine unul de suflet, o experiență superbă, presărată cu activități academice, culturale și sociale. Am cunoscut oameni extraordinari, am reușit să fac o paralelă între facultăți și nu în ultimul rând, să fiu mândră că sunt studentă la UBB.” – Oana Opriș, anul II.

”Le mulțumim celor de la ASD pentru toată implicarea de care au dat dovadă!”, a transmis Consiliul Studenților Facultății de Drept UBB Cluj.

Comments

comentarii

Un spectacol de artificii și drone a avut loc vineri seară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!