Acasă » INSOLVENȚE » CFR 1907 dă la casat mai multe rânduri de echipamente
foto cfr1907.ro

CFR 1907 dă la casat mai multe rânduri de echipamente

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj, aflat în procedura insolvenței, dă la casat mai multe rânduri de echipamente ale fotbaliștilor. Propunerea de casare a fost votată la ultima ședință a comitetului creditorilor.

Proces verbal al comitetului creditorilor Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, încheiat în 12 februarie la sediul administratorului judiciar, a avut pe ordinea de zi un punct: ”Aprobarea propunerii de casare, formulată de debitoarea FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA prin administratorul special şi comisia de inventariere, privind următoarele bunuri (obiecte de inventar şi echipamente sportive) aflate în patrimoniul acesteia”

Comitetul de creditori este format din cinci membri – Banca Transilvania – președinte, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj–Napoca, Evesham Holdings LTD; – Deac Ciprian Ioan, PP Protect SRL.

”Comitetul creditorilor a fost informat asupra faptului că prin lista de inventar nr. 40 din data de 15.01.2016, comisia de inventar întrunită cu ocazia inventarierii patrimoniului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, propune casarea obiectelor de inventar din tabelul de mai sus, care sunt defecte şi prezintă o stare de uzură avansată, nefiind posibilă folosirea lor în continuare. De asemenea comisia propune casarea echipamentului sportiv din campionatul 2014/2015 care nu se mai poate folosi datorită faptului că furnizorul de echipament sportiv Joma Romania a lansat un model nou pentru sezonul 2015/2016 iar cel vechi prezintă un grad ridicat de uzură (rupte, descusute, decolorate). Propunerea de casare este semnată de comisia de inventariere a debitoarei şi de administratorul special.”, se arată în procesul verbal.

Dintre bunurile trimise la casat, spicuim:

Tabelul cu bunurile date la casat

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina