fbpx

CEO-ul Fortech și un notar au obținut în instanță suspendarea unui proiect imobiliar al fraților Mărghitaș

CEO-ul companiei de IT Fortech, Călin Văduva, și un notar public sunt printre cei șapte reclamanți dintr-un dosar de contencios administrativ în care au obținut suspendarea hotărârii Consiliului Local de aprobare a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru un proiecct al fraților Mărghitaș, fiii fostului rector USAMV.

Gazeta de Cluj a anunțat victoria obținută de Călin Văduva, fondatorul Fortech. Clujust.ro vă arată ce a hotărât instanța Tribunalului Cluj în 7 martie.

Soluția Tribunalului pe scurt: ”Admite cererea. Dispune suspendarea efectelor executorii ale HCL nr. 808/2017 de aprobare PUD în vederea construirii imobilului mixt S+P+3E+2R în Cluj-Napoca, str. C. Brâncusi, nr. 98 înscris în CF 313136 Cluj pâna la pronuntarea instantei de fond. Cheltuieli de judecata în sarcina pârâtilor, 50 lei. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Cluj.”

Sentința nu a fost încă atacată cu recurs, probabil nefiind motivată și comunicată.

Firma Teresa Construct este deținută de un anume Florin Mureșan din Gherla, iar Romdesign este societatea fraților Septimiu și Octavian Mărghitaș, despre care puteți citi o anchetă Clujust AICI

Reclamanții care au atacat în instanță hotărârea Consiliului Local sunt Călin Văduva și soția acestuia Alina Mirela, Nagel Ildiko, soții Cristian și Ramona Scruturici, Corina Raluca Corpadea, care este notar public în Baia Mare și Ovidiu Iuliu Pop.

Amintim că încă de când s-a votat proiectul în Consiliul Local Cluj-Napoca în 5 septembrie 2017, au existat reclamații expuse în fața consilierilor și a primarului Emil Boc. AICI puteți vedea ce s-a întâmplat în ședința de CL.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns