fbpx
Acasă » ȘTIRI » Celebra judecătoare Camelia Bogdan are trei procese la Cluj

Celebra judecătoare Camelia Bogdan are trei procese la Cluj

Celebra judecătoare Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, exclusă și revenită în magistratură, are trei procese la Curtea de Apel Cluj cu Consiliul Superior al Magistraturii.

Camelia Bogdan este acum judecătoare la Curtea de Apel Târgu Mureș și, potrivit codului de procedură civilă, a putut să-și aleagă o curte alăturată unde să se judece. A ales-o pe cea din Cluj, astfel că are trei procese deschise la Secţia a III-a contencios administrativ şi fiscal.

Primul are ca obiect ”anulare acte administrativ cu caracter normativ”, iar pârât este Consiliul Superior al Magistraturii.

În 20 septembrie, instanța a amânat cauza şi a fixat termen la data de 8 noiembrie ”în vederea comunicării către pârât a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate depusă în şedinţă publică.”

Al doilea dosar are ca obiect ”anulare acte administrativ cu caracter normativ art. 34 alin. 1 şi 3 din Regulamentul orivind organizarea şi funcţionarea administrativă a CSM”, fiind pârâte CSM și Serviciul Român de Informații. Termenul de judecată este 12 octombrie

Iar în al treilea proces este vorba de o excepţie de neconstituţionalitate, fiind zece pârâți: președintele CSM, președintele Senatului, președintele Camerei Deputaților, prim-ministrul, președintele României, ÎCCJ, DIICOT, ANI, PÎCCJ și șeful Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru. Acest dosar are termen de judecată în 1 octombrie.

Camelia Bogdan a fost văzută, astăzi, 21 septembrie la arhiva Curții de Apel Cluj, iar pe holul instanței a dat nas în nas cu avocatul Gheorghiță Mateuț, cel care l-a apărat pe Dan Voiculescu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns