fbpx

Ce beneficii vă oferă o campanie de optimizare SEO? (A)

În mod evident, fiecare antreprenor își dorește să adopte o strategie cât mai eficientă pentru afacerea lui, iar o agenție SEO Cluj se poate dovedi a fi cea mai eficientă soluție.

Dacă nu aveți prea multe cunoștințe despre Optimizare SEO Cluj, ei bine, aflați că SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization, care în limba romană se traduce prin optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare.

Există mai multe beneficii pe care această strategie le poate oferi website-ului companiei dvs., iar în continuare am ales să vi le prezentăm pe scurt pe unele dintre acestea.

  1. Creșterea traficului

Cu cât un website este mai bine clasat în motoarele de căutare cum ar fi Google (este cel mai utilizat motor de căutare), Yahoo sau Bing, cu atât vă fi mai vizibil pentru utilizatori, și cu atât mai multe vizite vă primi.

Prin optimizarea seo on page, website-ul companiei dvs. va avea titlurile, subtitlurile, imaginile, descrierile, cuvintele cheie și textele optimizate, astfel încât să fie cât mai bine clasat. Traficul crește și prin acțiunile seo off page, datorită faptului că vizitatorii sunt direcționați de pe alte bloguri sau site-uri spre website-ul afacerii dvs. (link building).

  1. Creșterea încrederii în brandul dvs.

În momentul în care ajungeți pe prima pagină în Google, deja lumea are mai multă încredere în serviciile și în produsele dvs. Majoritatea utilizatorilor (peste 90%) accesează doar site-urile de pe prima pagină cu rezultate afișată de Google. Deci, o campanie de optimizare seo vă poate duce pe prima pagină în Google, și vă poate ajuta să construiți un brand puternic.

  1. O mai bună rată de conversie

În comparație cu diferite alte metode de promovare a afacerii, traficul generat de SEO are o rată foarte crescută de conversie, dat fiind faptul că website-ul va fi accesat doar de persoane interesate de serviciile și produsele companiei dvs.

  1. Rentabilitate

Fără doar și poate, SEO este una dintre cele mai rentabile strategii de marketing indiferent că vindeți produse sau prestează servicii. Cu o asemenea metodă de promovare puteți reduce din cheltuieli și puteți crește numărul clienților datorită traficului generat de SEO.

  1. Rezultate măsurabile

Rezultatele unei campanii de promovare pot fi măsurate iar specialiștii de la agenția SEO Cluj cu siguranță vă oferă statistici ale traficului de pe site din momentul începerii campaniei. Puteți afla care este rata conversiei, etc.

Deci, dacă doriți o metodă eficientă de promovare a business-ului, în mod evident trebuie să optați pentru serviciile de optimizare oferite de specialistii de la SEO Cluj.

Comments

comentarii

În perioada de pandemie, totul a fost mai atipic. Această regulă s-a aplicat și începutului acestei primăveri. Profesorii și elevii din Cluj au avut și ei o zi de 1 martie diferită din cauza pandemiei de COVID-19.... Citește mai mult
Tasnádi Szilárd a fost numit oficial în funcția de prefect al județului Cluj. Ce își propune să facă în timpul mandatului său la Prefectură?... Citește mai mult
O clujeancă în vârstă de 40 de ani a fost transportată de urgență la spital după ce a căzut de pe un bloc, pe strada Alexandru Vlahuță din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Alin Tișe a reacționat dur după ce Szilard Tasnadi a fost numit oficial în funcția de prefect al Clujului și a anunțat că va cere demisia lui Vakar Istvan, vicepreședintele Consiliului Județean.... Citește mai mult

Lasă un răspuns