fbpx

Ce au mai născocit cei de la Gothaer ca să amâne plata unei despăgubiri

După ce au cerut fotografii cu piesele schimbate, care să aibă coordonate GPS, piese pe care până la urmă le-au ridicat cu proces-verbal, cei de la Gothaer cer acordul firmei de leasing prin care s-a cumpărat mașina, în condițiile în care creditul e rambursat, iar mașina a fost vândută de asigurat de jumătate de an.

Vă prezentam în noiembrie un caz în care reprezentanții firmei de asigurări Gothaer au tot felul de cerințe ciudate către proprietarul unei mașini din Cluj, pe care ar trebui să-l despăgubească cu aproape 38.000 lei în baza poliței Casco.

După publicarea articolului, un reprezentant al Gothaer Asigurări s-a deplasat la sediul firmei Automas Garage și a ridicat piesele schimbate de pe Mercedes: far stânga, far dreapta, grila radiator, grila inferioară bară față, ornament crom stânga, mijloc și dreapta. Am citat din procesul-verbal de predare primire din 27 noiembrie 2020.

Dar, surpriză: ”Pentru plata dosarului, vă rog să ne transmiteți acordul Transilvania Leasing”, a transmis Alexandru Bucătaru, inspector daune auto de la Gothaer.

Mașina este vândută de jumătate de an, asta ca să vă dați seama de când așteaptă fostul proprietar plata despăgubirilor pe polița Casco. Ca să poate fi vândută, a fost rambursat creditul auto, astfel că Transilvania Leasing a transmis că înscrierea contractului de credit în AEGRM (actualul Registru Național de Publicitate Mobiliară) a fost ștearsă.

Comments

comentarii

Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision. Roxen spune că această piesă este una extrem de personală, dar se bucură că juriul a ales această piesă, pentru că are energia necesară.... Citește mai mult
Horoscop 5 martie 2021. Află ce zodie poate primi noi oferte de colaborare și cine trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate.... Citește mai mult
Emil Boc este dezamăgit deoarece noul prefect de Cluj face parte din UDMR și nu PNL. Primarul este interesat ca noul prefect să respecte toate simbolurile naționale și spune că nu va accepta nici „cel mai mic derapaj”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns