fbpx
Acasă » DEZVĂLUIRI / ANCHETE » Cazul fetei răpite din Huedin, salvată după ce a sunat la 112: Presupusul proxenet este liber și are altă variantă

Cazul fetei răpite din Huedin, salvată după ce a sunat la 112: Presupusul proxenet este liber și are altă variantă

Cazul fetei care susține că a fost răpită dintr-un parc din Huedin și care a fost salvată de polițiști dintr-o casă din zona Gării de Nord din București, de unde a sunat la 112, a luat o turnură neașteptată. Ziarul Libertatea a scris că presupusul proxenet este liber și susține că adolescenta l-a abordat în gară.

Tânăra le-a povestit procurorilor cum, vreme de o săptămână, a fost obligată să se culce cu bărbați într-o casă de pe strada Mircea Vulcănescu, în zona Gării de Nord, acolo de unde au și recuperat-o polițiștii de la “Crimă Organizată”, care l-au ridicat pe Șerban Ion, un bărbat cunoscut ca proxenet.

Cazul a luat un curs neașteptat. După audieri, Șerban Ion a fost eliberat, iar fata a ajuns la centrul de plasament Pinochio, din sectorul 1.

DIICOT a confirmat pentru Libertatea acțiunea de la Gara de Nord din 26 iulie și salvarea fetei de 17 ani după ce a sunat la 112. Întrebați de ce a fost eliberat bărbatul, purtătorul de cuvânt al DIICOT a spus: ”Era cuvântul ei împotriva cuvântului lui. Era paritate”.

Presupusul proxenet a spus că fata l-a abordat în gară, unde el dusese pe cineva la tren: ”Ea vine la mine: ”Îmi dai și mie o țigară ?”. Îi dau o țigară. După care zice: “Domne, de unde ești?”. Eu sunt ardelean, dar stau aici în București. “Domne, că mi-e foame, că nu am unde să dorm…” “Băi fată, da ce cauți tu la București?”.  (..) Eu am întrebat-o: câți ani ai? 18 ani jumate. Și ce cauți tu la București? Am dus-o acasă. De milă. I-am dat cameră, ea a dormit.”

”După ce au salvat-o, cei de la DIICOT l-au audiat și l-au eliberat pe Șerban Ion, proxenet, crezând că vor ajunge la unii mai mari. Dar n-au ajuns”, susțin surse judiciare.

“E o fată model, având în vedere prin ce a trecut”, o descriu psihologul și directorul centrului Pinochio, unde fata este acum adăpostită, înainte de a fi dusă înapoi în județul Cluj, de unde e de loc.

Când reporterii ziarului Libertatea au vorbit cu tatăl și cu sora ei, care locuiesc într-o comună din județul Cluj, au descoperit o familie care dă vina pe minoră și care nu vrea să o mai primească acasă!

Citeşte întreaga ştire AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns