Acasă » ȘTIRI » Caz abominabil la Pata Rât: Adolescent de 16 ani, acuzat că a violat o fetiță de 3 ani

Caz abominabil la Pata Rât: Adolescent de 16 ani, acuzat că a violat o fetiță de 3 ani

Caz abominabil în zona gropii de gunoi Pata Rât din Cluj-Napoca: Un adolescent de 16 ani a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a violat o fetiță de 3 ani.

”La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18.00, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 3 ani, în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor, din municipiul Cluj-Napoca, a fost violată de către un tânăr.

La faţa locului, s-au deplasat echipe de poliţişti, stabilind că cele se sesizate se confirmă. Minora a fost transportată de urgenţă la unitatea spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr, în vârstă de 16 ani, a fugit de la locul faptei. Pentru depistarea acestuia, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie de pe raza municipiului Cluj-Napoca, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, fiind sprijiniţi şi de cetăţeni.

În jurul orei 21:30, tânărul a fost găsit şi prins de cetăţeni, ulterior fiind preluat de către poliţişti şi condus la sediul unităţii de poliţie.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Violatorul a fost prins de un reporter de la publicația BZC.ro, care a și filmat momentul.

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol și urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina