fbpx

Casa unui judecător din completul care l-a condamnat pe Dragnea a fost vandalizată

Casa unui judecător din completul care l-a condamnat pe Dragnea a fost vandalizată. Potrivit poliției, un vecin i-a spart trei geamuri cu pietre.

Locuința unui judecător din completul care l-a condamnat, joi, în primă instanță, pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare cu executare a fost vandalizată vineri, când acesta nu se afla acasă. Potrivit Realitatea TV, atacatorul a spart geamurile, însă nu a sustras bunuri. Magistratul a depus o plângere, iar polițiștii au demarat o anchetă.

Jurnalist Ionela Arcanu de la Realitatea TV a postat pe Facebook comunicat oficial de la poliție:

”Vecinul judecatorului C. E., nemultumit de faptul ca acesta nu a acoperit doua ferestre ale locuintei, cu vedere in curtea sa, a aruncat cu pietre si a distrus trei geamuri. S-a intocmit dosar penal pentru distrugere si amenintare. Se continua cercetarile.”

Casa judecătorului Constantin Epure se află în localitatea Săcele, județul Brașov, poliția din zonă fiind cea care anchetează cazul.

Judecătorii care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea pentru abuz în serviciu sunt Ștefan Pistol, Constantin Epure, Geanina Arghir care au făcut parte și din completul care l-a achitat pe Călin Popescu Tăriceanu în dosarul de mărturie mincinoasă. Epure a făcut parte din completul care a condamnat-o pe Elena Udrea în dosarul Gala Bute.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns