fbpx

A rămas fără laptop pe trenul Cluj-Napoca – Oradea, dar polițiștii l-au recuperat

O femeie a rămas fără laptop pe trenul Cluj-Napoca – Oradea, dar polițiștii au luat urma hoțului și l-au prins cu laptopul la el pe un alt tren.

La data de 22 iunie, poliţiştii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Huedin au fost sesizați, prin 112, cu privire la comiterea unui furt din tren.

O femeie, din judeţul Bihor, care călătorea cu trenul pe relaţia Cluj-Napoca – Oradea, a sesizat faptul că, între stațiile CFR Cluj-Napoca – Huedin, i-a fost sustras laptop-ul.

”În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Hereclean, judeţul Sălaj, bănuit de comiterea furtului. Acesta ar fi schimbat trenul în staţia din Huedin.

Astfel, având în vedere traseul trenului în care s-a urcat, în urma cooperării cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd, bărbatul a fost depistat în tren, având asupra lui laptop-ul reclamat ca fiind sustras.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Laptop-ul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Hoțul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina