fbpx

Boc la DNA: ”Nu îl cunosc pe Bogdan Buzăianu”

Primarul Clujului, Emil Boc, fost președinte al PDL, a fost audiat la DNA – Structura Centrală în dosarul finanțărilor partidului, în care este pusă sub acuzare Elena Udrea.

Emil Boc este martor în dosarul în care Elena Udrea este acuzată că a primit mită 5 milioane de dolari de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

”Sunt convins că doamna Elena Udrea va face precizările necesare. Personal, nu îl cunosc pe domnul Buzăianu și nu am cunoștință despre sume de bani sau despre proveniența lor.”, a spus Boc la ieșirea de la DNA.

Acesta a explicat sistemul finanțării campaniei la nivel județean: ”Organizația județeană își alcătuiește bugetul de campanie și stabilește strategia concretă în vederea câștigării alegerilor, conform celor stabilite în Biroul Permanent Național. La nivel județean, există în copie o funcționare a partidului după modelul BPN. Fiecare organizație județeană are propria structură de conducere care stabilește bugetul de campanie, modalitatea de promovare a partidului și a candidaților. ”

Cât despre situația actuală din România, Boc a comentat: ”Trebuie să facem ce am învățat și în 2012 pentru că am ținut cont de vocea cetățenilor. Cred că într-o democrație, titularul puterii este poporul. El o deleagă temporar această putere spre a fi exercitată de către reprezentanți, iar când poporul dorește altceva și reprezentanții lui trebuie să se conformeze și din acest punct de vedere cred că soluția alegerilor anticipate este soluția în concordanță cu exigențele funcționării unui sistem democratic”, a mai declarat Boc.

Gheroghe Flutur și Sulfina Barbu au mai fost audiați astăzi la DNA – structura centrală în calitate de martori în dosarul finanțărilor PDL.

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns