fbpx
sursa foto gazetadecluj.ro

Boc, enervat de alt dezvoltator imobiliar: ”Minciuna are picioarele scurte, domnule Sile Pușcaș!”

După ce omul de afaceri Sile Pușcaș (Platinia Mall) a ieșit în presă cu scrisoare în care îl atacă dur pe primarul Emil Boc, acesta a dat azi replica, însoțită de documente.

”Stimate Domnule Primar, arata foarte urat, neprofesional si nesănătos pentru societate și oraș când un Primar (mediu politic) caută cu orice preț un război cu investitorii (mediu economic). Asumați-vă doar meritele personale și nu aruncați eșecurile pe umerii altora, păstrați-vă imaginația pentru discursul politic, iar cetățenilor orașului oferiți-le informații reale și corecte, nu incitați la ură socială, ci ocupați-vă real de oraș, lăsați exproprierile fără justă și prealabilă despăgubire pentru țările care din păcate nu cunosc statul de drept. În teorie municipiul Cluj-Napoca stă bine, are planuri, masterplanuri, centuri metropolitane, metrouri și e un oraș de cinci stele. Poate ar fi bine să păstrăm și contactul cu realitatea!”, a afirmat Sile Pușcaș.

Replicat primarului: ”Minciuna are picioarele scurte, domnule Sile Pușcaș! Cluj-Napoca este un oraș pentru cetățeni, Nu pentru profit!

Vă prezentăm documentele oficiale prin care dumneavoastră, din proprie inițiativă, pentru a putea realiza complexul Platinia, donați Primăriei suprafața necesară pentru lărgirea și realizarea legăturii între Calea Mănăștur și strada Oțetului.

Este ilegal și imoral ca, după ce ați obținut profituri de zeci de milioane de euro din mallul Platinia să mai solicitați bani publici pentru un teren pe care dumneavoastră l-ați donat orașului pentru a vă putea realiza investiția ”Platinia”.

Cluj-Napoca este un oraș pentru cetățeni, nu pentru profit, domnule Sile Pușcaș! Este păcat, ca 350.000 de cetățeni ai Clujului să stea zilnic blocați în trafic în zona Calea Mănăștur- strada Moților pentru că dumneavoastră vreți bani din orice și cu orice preț fără temei legal.”

Primăria a anexat extras foto din memoriul depus de dumneavoastră pentru aprobarea PUZ și extras foto din oferta de donație drum, semnată de firma lui Pușcaș, Florisal, prin care aceasta, fără bani, donați acest teren orașului.

Comments

comentarii

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a fost amânat 3 săptămâni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns