Acasă » ȘTIRI » Bătut la Untold după ce s-a pozat cu Boc

Bătut la Untold după ce s-a pozat cu Boc

Tanarul care s-a pozat cu primarul Emil Boc la 8 dimineata, la concertul Armin van Buuren, a fost batut in noaptea urmatoare de trei adolescenti din Bucuresti, scrie Evz.ro

La câteva ore după ce Bogdan Pădurariu, un tânăr informatician din Baia Mare, care lucrează la Cluj, și-a făcut poză cu Emil Boc, la festivalul Untold, acesta a fost bătut cu violență de trei tineri din București. Fotografia alături de Emil Boc a devenit una virală pe internet. Fotografia a fost făcută în cursul dimineții de sămbătă, iar Pădurariu a fost bătut sever duminică, noaptea, la ora 2, de trei tineri, elevi din București.

“Este vorba despre trei tineri din București, elevi, cu vârsta de 17 ani. După comiterea infracțiunii cu violență, mai mulți martori au solicitat sprijinul poliției. În zonă erau trei polițiștii de la Biroul Poliției Criminale Cluj Napoca, care l-au reținut pe unul dintre agresori. Apoi, au venit și ceilalți doi, dar au fost recunocuți de aceiași martori și reținuți și ei”, au precizat surse din Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca.

Cei trei sunt David Long, Andrei Staicu și Radu Birlică din București. Procurorii clujeni au dispus masuracontrolului judiciar pentru 60 de zile împotriova acestora, ei fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina