fbpx
Coadă la Registratura Judecătoriei Cluj-Napoca

Baroul cere Judecătoriei Cluj-Napoca program special pentru avocați la Arhivă/Registratură și în vacanța judecătorească

Conducerea Baroului Cluj a trimis o adresă către Judecătoria Cluj-Napoca prin care cere program special pentru avocați la Arhivă/Registratură și în vacanța judecătorească.

În adresă se arată următoarele: ”solicităm să binevoiţi a dispune alocarea unui program special la serviciul Arhivă şi Registratură în beneficiul avocaţilor, în intervalul orar pe care îl veţi găsi de cuviinţă.

Formulăm prezenta solicitare în considerarea faptului că vacanţa judecătorească nu reprezintă o perioadă de reducere a activităţii şi pentru avocaţi ci dimpotrivă, având in vedere frecvenţa cu care se comunică hotărâri judecătoreşti şi alte acte procedurale în această perioadă.

Pe de altă parte, din experienţa anilor precedenţi, eliminarea programului special pentru avocaţi la arhivă şi registratură în perioada vacanţei judecătoreşti, a condus la o îngreunare nejustificată a activităţii acestora, avocaţii fiind nevoiţi să aloce un timp considerabil pentru a accede la aceste servicii.

Considerăm că prin această cerere nu solicităm o favoare, ci urmărim asigurarea unor condiţil normale şi decente pentru o bună derulare a activităţii avocaţilor, în calitatea lor de parteneri indispensabili la actul de justiţie.

Vă reamintim, de asemenea, faptul că buna desfăşurare a serviciilor de arhivă şi registratură se datorează şi Baroului Cluj ai cărui membri contribuie financiar la susţinerea acestor servicii, dat fiind că persoanele care asigură serviciile de scanare sunt angajaţii baroului.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina