Acasă » DEZVĂLUIRI / ANCHETE » Bărbat din Câmpia Turzii către polițiști: ”Vă crăp capul cu bolovanul”. Le-a spus și că le sparge autospeciala

Bărbat din Câmpia Turzii către polițiști: ”Vă crăp capul cu bolovanul”. Le-a spus și că le sparge autospeciala

Clujust.ro revine cu detalii despre incidentul din seara de 12 iunie din Câmpia Tuzii, când un polițist a făcut uz de arma din dotare pentru a-l liniști pe un scandalagiu. Acesta le-a spus polițiștilor veniți la fața locului: ”Vă crăp capul cu bolovanul”

În seara zilei respective în jurul orei 21,30, o femeie pe nume Lunean Olga, aflându-se în stare de ebrietate a ameninţat cu un cuţit şi cu o lamă de bărbierit mai multe persoane din zona în care locuia, şi si-a produs mai multe tăieturi pe braţe. De asemenea a exercitat acte de violenţă asupra minorului C.F., pe care l-a tăiat/zgâriat în zona antebraţului drept cu respectivul cuţit.

La apariția polițiștilor, sesizați prin intermediul 112, femeia a manifestat un comportament agresiv şi recalcitrant, impunându-se încătuşarea acesteia de către poliţişti. În acel moment a intervenit concubinul ei, Petrișor Niţă, care a încercat să o scape de polițiști, ameninţând poliţiştii cu acte de violenţă.

Potrivit procurorilor de la Parchetul din Turda, bărbatul a proferat gesturi ameninţătoare cu un bolovan atât la adresa integrităţii fizice a poliţiştilor, cărora le-a spus „vă crăp capul cu bolovanul”, cât şi faţă de autospeciala poliţiei, ameninţând că îi va produce distrugeri cu acel bolovan. În aceste împrejurări, poliţiştii au efectuat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, doar după această măsură reuşind să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze.

Polițiștii au dispus în 12 iunie începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. A doua zi, în 13 iunie, cei doi suspecți au fost reținuți de polițiști, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea de către Niţă Petrişor a două infracţiunii de ultraj şi a preluat cauza în vederea efectuării urmăririi penale.

Procurorii au propus arestarea preventivă a inculpatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda a admis propunerea formulată de parchet, dispunând arestarea preventivă a lui Niţă Petrişor pe o perioadă de 30 de zile. Acesta a contestat măsura, urmând să se judece la Tribunal.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina