Acasă » ȘTIRI » Bărbat arestat pentru că a încercat să violeze o tânără spaniolă, pe care o luase la ocazie din Cluj-Napoca

Bărbat arestat pentru că a încercat să violeze o tânără spaniolă, pe care o luase la ocazie din Cluj-Napoca

Un bărbat din Teleorman a fost arestat preventiv, astăzi, de către Judecătoria Turda pentru că a încercat să violeze o tânără spaniolă, pe care o luase la ocazie din Cluj-Napoca.

Poliţiştii turdeni cercetează, în stare de arest preventiv, un bărbat de 45 de ani, originar din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, acuzat de comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol comisă în data de 01 mai, în comuna Mărtineşti, judeţul Cluj.

”La data de 2 mai a.c., bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore,  fiind persoana bănuită în comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol  comisă la data de 1 mai a.c. pe raza localităţii Mărtineşti, judeţul Cluj, împotriva părţii vătămate M.D.P.A. de 27 de ani, cetăţean spaniol, pe care o luase în autoturismul său, la ocazie, din municipiul Cluj-Napoca.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat în cauză, judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile .

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns