fbpx
Acasă » ȘTIRI » Bărbat arestat de Tribunalul Cluj pentru că ar fi racolat trei minore pe internet

Bărbat arestat de Tribunalul Cluj pentru că ar fi racolat trei minore pe internet

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost arestat preventiv, ieri, de către un judecător de la Tribunalul Cluj pentru că ar fi racolat trei minore pe internet și le-a convins să-i trimită fotografii cu caracter sexual explicit.

Cazul a demarat în 17 aprilie, când poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat o perchiziţie, pe raza municipiului Timişoara, la domiciliul unui bărbat bănuit de trafic de minori şi pornografie infantilă.

”Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 2013 – 2015, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Timişoara, judeţul Timiş, ar fi racolat prin intermediul unor adrese de poştă electronică şi aplicaţii de internet, 3 minore cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani de la care a obţinut în mod repetat imagini şi fotografii cu caracter sexual explicit.”, au precizat anchetatorii.

În urma perchiziţiei, au fost ridicate mai multe sisteme informatice, pe care au fost descoperite, stocate mai multe fotografii şi peste 300 de filme cu minorele în cauză.

La data de 3 mai, Romus Marinescu a fost condus la sediul DIICOT Cluj, iar după audierea acestuia, procuroru l-a prezentat Tribunalului Cluj, care a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina