fbpx

Avocatul sportiv Călin Budișan, premiat de Clujust la Gala Premiile Media de Excelență 2018 VIDEO

Avocatul Călin Budișan a fost premiat de Clujust la Gala Premiile Media de Excelență 2018, ce a avut loc în seara de 26 octombrie la Teatrul Național Cluj.

Clujust.ro l-a premiat pe Călin Budișan la categoria Sport pentru că, deși este un avocat ocupat, cu mulți clienți celebri, a reușit să exceleze cu echipa de fotbal a avocaților, dublu vicecampioană la campionatul mondial de fotbal pentru avocați Mundiavocat în 2012 și 2016. Fără implicarea, dăruirea și chiar sprijinul financiar al lui Budișan, aceste performanțe nu ar fi fost posibile. Avocatul a primit premiul media de excelență de la administratorul Clujust.ro, Alin Golban, în cadrul galei organizate de Amprenta Advertising.

”Am preluat echipa acum 16 ani. De fapt am început ca jucător și am devenit rând pe rând căpitan, antrenor și sponsor principal, dar să știți că a meritat efortul pentru că să-ți cânte imnul de stat în fața a peste 40 de țări participante este un sentiment care compensează toate eforturile de toate tipurile, inclusiv financiare.

Alin Golban mă flatează, mi-e și prieten și pe această cale îi mulțumesc din suflet că m-a ales să fiu premiat, dar să știți că în mare parte meritul este al echipei și vă spun că suntem un popor de oameni talentați. Cu puțină disciplină tactică și înafara terenului, apar rezultatele indubitabil și în scurt timp.

Pe această cale vreau să mulțumesc și echipei de fotbal, formată în mare parte din avocați, care sunt tineri, cu viitorul în față atât în profesie, cât și sper că nu și-au spus ultimul cuvânt în sport. Sper să reușim să câștigăm acel titlu la care râvnim de mult timp. Mulțumesc pe această cale și mamei mele de 83 de ani, care încă de la 10 ani m-a încurajat să practic sportul și mi-a spălat tone de echipament. Fiind portar și jucând pe zgură, chiar a avut de furcă cu mine mult timp.

Mulțumesc de asemenea fiicei mele, care este prezentă aici cu mine și care este suporterul numărul 1 al echipei, cabinetului și tuturor oamenilor care m-au sprijinit și care au făcut eforturi deosebite în lipsa mea să mă suplinească și să mă substituie în cauze. În primul rând lui Alin Golban, care este un profesionist desăvârșit în opinia mea și care ne-a susținut pe tot parcursul competițiilor, ne-a monitorizat rezultatele și aveam o presiune suplimentară, dar au apărut și rezultatele. Mulțumesc tuturor și vă doresc o seară plăcută și să aveți parte doar de bine!”, a spus avocatul Călin Budișan pe scenă.

 

Călin Budișan și frumoasa lui fiică

Momentul premierii

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina