Acasă » ȘTIRI » Avocatul și deputatul clujean Steluța Cătăniciu ”a sărit la gâtul” judecătoarei din dosarul Voiculescu

Avocatul și deputatul clujean Steluța Cătăniciu ”a sărit la gâtul” judecătoarei din dosarul Voiculescu

Avocatul și deputatul de Cluj Steluța Cătăniciu a fost extrem de acidă, într-o emisiune Antena 3, la adresa judecătoarei Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu.

Subiectul emisiunii a fost faptul că în declarația de avere a magistratului apare că a primit bani de la o societatea pentru participarea la un training cu tema ”Prevenirea fraudei și a corupției în vederea protejării intereselor financiare ale UE”, organizat de Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură din cadrul Ministerului Agriculturii, care a fost parte vătămată în procesul lui Voiculescu.

Întrebată despre acestă situație, Steluța Cătăniciu a spus că judecătoarea și-a trecut ”șmecherește” suma de bani în declarația de avere. Apoi, s-a comentat despre numărul mare de seminarii la care a participat Camelia Bogdan în ultimii ani.  ”Când a mai judecat?”, s-a întrebat deputatul de Cluj, care a continuat cu unele insinuări legate de dosarul ”ICA-Voiculescu”.

”Sunt curioasă dacă doamna judecător a avut timp să citească toate paginile dosarului și să le studieze în amănunt, să verifice, să le pună cap la cap. Nu vă supărați, dar când dai o asemenea sentință, de 10 ani, și stabilești un prejudiciu de 60 de milioane de euro, atunci când ai pus capul pe pernă seara, după ce ai dat sentința, tu trebuie să fii sigur și să fii împăcat cu tine însuți că ai dat o sentință dreaptă.

M-am întrebat, la un moment dat, de ce nu s-a făcut o plângere penală împotriva acestei judecătoare, să se verifice dacă într-adevăr doamna judecător a putut să citească toate paginile dosarului pentru că dacă o pagină, un singură, dacă nu a reușit să o citească și a dat o asemenea sentință, poată că avea pagină era relevantă pentru achitarea unui om în acel dosar.”, a spus Steluța Cătăniciu, care a pierdut definitiv un proces cu ANI pentru un conflict de interese de pe vremea când era în Consiliul Local Cluj-Napoca.

”Dosarul Telepatia este cât un zid. Doamna Camelia Bogdan a venit în prima zi de lucru la Curtea de Apel București și a dispus măsuri și sechestre”, a spus moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea. ”A venit în sală cu o listuță, o bucățică de hârtie de pe care citea”, a adăugat Mugur Ciuvică.

cataniciu la antena3 (1)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina