fbpx

Avocatul acuzat că și-a ucis iubita avocată s-a căsătorit în penitenciar

Avocatul din Iași, Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a omorât iubita gravidă, care era tot avocat, s-a căsătorit în Penitenciar cu tânără de 30 de ani.

Cununia a fost oficializată joia trecută, în Penitenciarul Iaşi. Mireasa este Luana Elena Bulgariu, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, anunță ZiaruldeIași.ro

Sebastian Felecanu se află în arest din vară, iar în luna septembrie a fost trimis în judecată pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va petrece mulţi ani după gratii. Pe noua soție se pare că nu o interesează acuzaţiile aduse de către procurori soţului său: omor calificat, pentru care pedeapsa este cuprinsă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Astfel, joi, la penitenciarul Iaşi a avut loc oficierea cununiei între cei doi, de către reprezentanţii Primăriei Iaşi. Avocatul solicitase oficierea cununiei către Direcţia Locale de Evidenţă a Populaţiei Iaşi în urmă cu o lună de zile, cu tânăra din Vaslui, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din anul 2019.

Ea a absolvit cursurile Universităţii de Ştiinţe Vieţii “Ion Ionescu de la Brad”. Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului deoarece avocatul a fost mutat aici din arestul poliției, imediat după ce a fost trimis în judecată.

Cât despre oficierea căsătoriei, în penitenciar este permisă participarea doar a zece persoane, inclusiv deţinutul. La eveniment nu este permisă şampania, deoarece conţine alcool, şi nici fotografiatul.

Sebastian Felecanu ar fi omorât-o pe iubita lui, Monica Cioată, pe data de 18 iunie 2021, aruncând-o de la geamul apartamentului, de la etajul 6.

Comments

comentarii

Cutremurul cu magnitudinea 5,2 pe Richter s-a înregistrat, marți seară, 6 iunie, la o adâncime de 6.3 kilometri în județul Arad. Mai multe familii s-au trezit cu casele distruse de la seism și de frica unui alt cutremur au decis să doarmă în mașini.... Citește mai mult
UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter a avut loc marți seara în Arad. Seismul s-a simțit iar până la Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!