clujust.ro

Avocații clujeni sunt chemați la manifest pe holul CA Cluj, ca urmare a deciziei în dosarul ”Ferma Băneasa”

În urma deciziei UNBR, Consiliul Baroului Cluj cheamă avocații în 14 aprilie, ora 12, pe holul Curții de Apel Cluj pentru o manifestare de 15 minute, ca urmare a deciziei de condamnare a avocatului Robert Roșu, considerată un”atac la adresa profesiei de avocat.”

”Având in vedere implicațiile pe care decizia pronunțată in dosarul Ferma Băneasa le are asupra independenței avocaților și a libertății de exercitare a profesiei, s-a decis organizarea simultană la nivelul tuturor barourilor din țară a unei manifestări de natură să atragă atenția asupra gravității fără precedent a unui astfel de atac la adresa profesiei de avocat.

Prin urmare, Consiliul Baroului Cluj vă solicită să fiți prezenți miercuri 14 aprilie 2021, începănd cu ora 12.00 în clădirea Palatului de Justiție (intrarea de la Curtea de Apel ) unde ne vom întruni pentru circa 15 min, manifestarea urmând să se încheie cu comunicarea unui memoriu/apel către conducerile instanțelor.

Vom comunica intenția noastră în prealabil tuturor instanțelor clujene cu solicitarea de a nu dispune niciun fel de măsuri în cauzele în care avocații nu se vor prezenta din acest motiv în intervalul orar 12.00-12.30.

Vă rugăm să participați îmbrăcați în robă și cu respectarea măsurilor impuse de pandemie.

Este momentul ca profesia noastră să dea dovadă de unitate”, a transmis Consiliul Baroului Cluj

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!