fbpx

Avocații clujeni, cei mai tari la fotbal din țară. Fondatorii Mundiavocat și Eurolawyers la Cluj FOTO

Echipa de fotbal a Baroului Cluj, botezată acum mulți ani ”Dacia Felix Cluj-Napoca”, a câștigat prima ediție a unui patrulater cu cele mai bune echipe ale avocaților români. La turneu au fost prezenți oaspeți de marcă în persoana fondatorilor campionatelor europene și mondiale de fotbal ale avocaților.

Baroul Cluj a susținut organizarea și desfășurarea, între 14-15 noiembrie, la Cluj, a unui patrulater cu cele mai bune echipe din țară, sub titulatura ”Campionatul National de Fotbal al Avocatilor”. La prima ediție au fost inivtate cele mai reprezentative echipe ale avocatilor romani, respectiv Dacia Felix Cluj Napoca, Lex Expert Timisoara, Baroul Bucuresti si Oltenia Bars Craiova, toate fiind participante la diverse editii ale Mundiavocat si Eurolawyers (competitiile mondiale si europene ale avocaților).

fotbal avocati noiembrie 2015 (2)

Meciurile s-au defășurat la Baza sportivă Clujana din Cluj-Napoca, sambătă pe nocturnă și duminică dimineața. În prima zi, Dacia Felix Cluj-Napoca a învins Lex Timșoara cu 4 – 0, iar Baroul București – Oltenia Bars Craiova au terminat 2 – 0. Echipa oltenilor s-a revanșat în meciul de duminică cu timișorenii, pe care i-au învins la diferență mare. Echipa clujeană a jucat finala cu Baroul București, care s-a terminat la egalitate, 0 -0, după timpul regulamentar de joc. Au urmat lovituri de departajare, unde echipa Baroului Cluj s-a impus cu 5 -4, portarul Călin Budișan fiind eroul meciului.

echipa de fotbal baroul cluj campionat 2015 (8)

echipa de fotbal baroul cluj campionat 2015 (6)

Vincent Pinatel
Vincent Pinatel

Oaspeți de marcă din Franța: Fondatorii Mundiavocat și Eurolawyers

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor invitați de prestigiu, fondatorii Mundiavocat si Eurolawyer, francezii Vincent Pinatel și Pierre Lusinchi. Aceștia spun că au venit la Cluj pentru a susține prima ediție a acestui turneu.  ”Nivelul de joc a fost excelent, am văzut o finală frumoasă, de nivel de Mundiavocat”, a spus Vincent Pinatel. ”Și starea de spirit ne-a impresionat, fair-play-ul și respectul între jucătorii avocați.”, l-a completat Pierre Lusinchi, care deține o firmă de organizări de evenimente, cu birouri în Paris și Marsilia.

Pinatel a precizat că prima ediție a fost un succes și că trebuie neapărat o a doua ediție. De asemenea, Lusinchi a spus că turneu trebuie afiliat la organizația mondială a competițiilor între avocați: ”Sunt campionate cu avocați în Japonia, în Brazilia, în Argentina, Turcia, Italia, Franța. Și cel din România trebuie să se integreze aici”.

Vincent Pinatel, care este avocat de civil în Marsilia, a lăudat prestațiile echipei Baroului Cluj la campionatul mondial, amintind că acum câțiva ani era să câștige turneul: ”Clujul a fost la un pas de a fi campioană mondială. Au pierdut la ediția Mundiavocat din Croația în finală cu o echipă braziliană. Se poate ca într-o zi, o echipă românească, Cluj sau București, să câștige titlu mondial.”

Pierre Lusinchi
Pierre Lusinchi

Singurul lucru care le-a deranjat șederea la Cluj celor doi francezi a fost vestea atacurilor din Paris. ”Este foarte greu să trăiești așa ceva a doua oară în an, după atacatul asupra jurnaliștilor. Viața continuă, dar este o mare tragedie. Când am auzit ce s-a întâmplat am simțit o mare neliniște.”, a spus Vincent Pinatel. Prietenul său cu care a venit la Cluj, Pierre Lusinchi, este chiar parizian . ”Mă tem că teroriștii nu au terminat. Oamenilor le e frică să mai meargă la o terasă, să ia metroul sau să meargă într-un loc public. Guvernul a interzis adunările publice. Cred că politica noastră nu a fost eficientă și nu-mi pot explica cum se va încheia, cum putem lupta împotriva acestor amenințări. Am impresia că mai marii țării nu gestionează inteligent situația”, a declarat Lusinchi pentru Clujust.ro

Oaspeții de marcă alături de decanul Baroului Cluj, Mircea Pop
Oaspeții de marcă alături de decanul Baroului Cluj, Mircea Pop
Fondatorii Mundiavocat și Eurolawyer împreună cu căpitanul echipei clujene, Călin Budișan
Fondatorii Mundiavocat și Eurolawyer împreună cu căpitanul echipei clujene, Călin Budișan

Comments

comentarii

Cercetătorii au reușit să antreneze roboți să joace fotbal, însușindu-și mișcările și tacticile prin inteligența artificială. Ce se întâmplă când roboții pășesc pe teren?... Citește mai mult
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat din Gherla. Proprietarul apartamentului este cel care a alertat autoritățile.... Citește mai mult

Lasă un răspuns