Avocata propusă de AUR pentru șefia AEP intră în magistratură

Avocata Iulia Andrea Băbeanu din Baroul București, care în primăvară a fost propunerea partidului AUR pentru conducerea Autorității Electorale Permanente (AEP), intră în magistratură de pe o poziție fruntașă la concursul care tocmai s-a încheiat.

Iulia Andrea Băbeanu are a treia medie (7,55) dintre cei doar 67 de candidați care au fost admiși la concursul de admitere în magistratură, început în 14 octombrie 2022. 

La faza interviului au ajuns 75 din cei 1621 de candidați și au picat opt.

Prima care a intrat în magistratură la acest concurs este avocata Cristina Mihaela Drăghici-Nedelcu cu media 7,80, iar a doua este avocata Claudia Mercea din Baroul Bihor.

Lista cu rezultatele definitive.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că au fost scoase la concurs 100 posturi de judecător și 40 de procuror.

Iulia Andrea Băbeanu nu a ajuns la AEP, fiind votată de parlamentari propunerea PSD, fostul senator și judecător CCR Toni Greblă.

Comments

comentarii

Vreme capricioasă, cu temperaturi maxime de 34-36 de grade în sudul țării, dar și cu înnorări persistente, averse cu caracter torențial și vijelii în restul teritoriului.... Citește mai mult
O explozie hidrotermală impresionantă a avut loc în celebrul Parc Național Yellowstone din Statele Unite. Incidentul s-a produs în zona Biscuit Basin.... Citește mai mult

Lasă un răspuns