Avocata Luiza Budușan din Baroul Cluj este noul președinte al rețelei europene de firme de avocatură TEN

Rețeaua europeană de firme de avocatură TEN are un nou președinte în persoana avocatei Luiza Budușan din Baroul Cluj, fondator și coordonator SCA Budușan și Asociații. Aceasta a preluat președinția organizației, prin vot unanim, pe o perioadă de cinci ani.

Pe site-ul TEN s-a anunțat că la adunarea generală a asociației, care a avut loc în data de 25 mai, la Florența, președinția organizației a fost predată, prin votul unanim al tuturor membrilor, Luizei Budusan – avocat partener societății Budusan & Associații.

Președintele anterior, din 2013, a fost Adolfo Martos Gross – avocat partener al biroului spaniol al TEN.  Pentru el, TEN este “o organizație prietenoasă care ne oferă multe feluri de beneficii. Îmi place TEN, deoarece este o bună ocazie de a vedea cum funcționează toate sistemele, este și o rețea prin care împărtășim clienții și cunoștințele noastre.” , a spus Martos Gross.

Luiza este avocat și membru al Baroului Cluj din 1997 și unul dintre ci 15 consilieri ai Baroului, o funcție pe care o deține de la începutul anului 2006. În calitate de partener al firmei de avocatură Budusan & Associații, coordonează o echipă de 20 de avocați dedicați. Domeniile sale de expertiză: consultanță juridică și asistență în domeniul dreptului comercial, recuperarea creanțelor, faliment și litigii conexe, negocierea tranzacțiilor de afaceri și dreptul administrativ.

Firma ei de avocatură este membră a TEN din 2008 și datorită implicării sale constante în organizație și credinței sale că TEN poate să crească și să fie mai mult decât un instrument de marketing pentru membrii săi, Budușan a primit votul de încredere al colegilor săi și, prin urmare, să devină prima femeie președinte din istoria TEN.

“Este foarte important pentru noi, nu numai să ne cunoaștem mai bine, pentru că ne știm deja, dar să avem mai mulți membri venind în fiecare an, de exemplu în acest an avem doi noi colegi din Croația și Lituania, așa că ajung să ne cunoască, dar și pentru că facem în fiecare an – la AGM – evaluarea cooperării noastre. Nu toate, dar cele mai multe dintre birouri cooperează între ele. “, a spus Luiza Budusan la adunare.

În urma alegerilor, consiliul TEN îi include și e Dirk Grotstollen – partener al biroului german NJP Grotstollen, care va continua să dețină funcția de Trezorier al TEN și Michael Schlichter  – partener al biroului danez Virtus Advokater, care va deține funcția de secretar al consiliului.

Membrii TEN în fața Palatului de Justiție din Florența

”Am avut bucuria de a ne revedea colegii din reteaua europeana TEN – The European Network – la reuniunea anuala organizata de partenerii din Italia. Ten este o retea compusa din 18 firme de avocatura din 18 tari europene , care ne ofera posibilitatea de a avea acces rapid – ata noi cat si clientii nostri – la consultanta juridica de calitate in oricare din tarile membre, oferita de avocatii cu care colaboram de peste 10 ani.”, a scris Luiza Budușan pe Facebook după ce a fost aleasă președinte TEN.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns