fbpx

Aurelia Cristea (Pro România): ”Ne propunem la Cluj să batem PSD (…) Foști colegi vin foarte mulți înspre noi” (PE)

Preşedintele Pro România Cluj, Aurelia Cristea, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea își pripune mai multe voturi decât PSD la Cluj şi că foști colegi social-democrați, care ”nu se mai regăsesc în actualul PSD confiscat de liderul de la Teleorman”, vin înspre Pro România. De asemena, Cristea spune că are semnale că oamenii care votau cu PSD și sunt dezamăgiți acum vor vota cu Pro România.

“În ultima perioadă, foști colegi din PSD care sunt cu adevărat social democrați vin în continuare foarte mulți înspre noi. Dinspre primării, dinspre lideri de organizații din județ. Vin pentru că își doresc să schimbe ceva și nu se mai regăsesc în actualul PSD confiscat de liderul de la Teleorman și echipa lui. Pactic PRO România este o alternativă în care eu cred și am simțit-o ca și un omcare a trăit aproape 20- de ani ca și membru PSD, este o alternativă social democrată orientată spre Europa, progresistă.

Ne propunem la Cluj să batem PSD la următoarele alegeri şi la cele de acum, europarlamentare, pentru că nici nu e chiar atât de greu, dar şi pentru că eu cred că orice om care a votat până acum PSD şi a fost cu PSD şi a crezut, fiind acolo destul de mulţi oameni competenţi şi văzând că incompetenţa, nesimţirea şi tupeul sunt la rang de virtute şi de valori, eu cred că vor vota Pro România şi am foarte multe semnale în acest sens”, a spus Aurelia Cristea.

Ea a adăugat că Pro România are cea mai titrată echipă pentru europarlamentare, pe primele patru locuri de pe listă figurând trei foşti premieri şi un comisar european, Corina Creţu.

Pe listă este și clujeanca Sigina Luca – antreprenor, cu 100 de angajați și cifra de afaceri de peste 1 milion de euro. ”Deciziile administrative și politice m-au afectat considerabil, de aici decizia de a mă implica în politică. Este momentul să pun în folosul societății experiența mea de până acum de a nu mai sta impasibili, e mult mai important acum să ne implicăm”, a spus tânăra antreprenoare.

Leonard Horvath, liderul organizației Cluj-Napoca, a declarat:La Cluj-Napoca ne organizăm și suntem într-o organizare continuă. În județ avem deja organizații în aproape toate comunele.Ppractic suntem pregătiți pentru aceste alegeri. Este anormal ceea ce se întâmplă astăzi în politică. Practic suntem repetenți la toate capitolele, înclusiv la accesări de fonduri europene. Dacă astăzi România ar fi știut să acceseze fonduri europene și să aducă investiții pentru că investițiile aduc bunăstare, nu ar fi fost problema să ia bani Guvernul de la investiții ca să dea pensii sau să mărească salariile.Problema este că avem o rata de absorbție a fondurilor europene de sub 20%. Suntem practic pe ultimul loc în Europa. Ceea ce seîntâmplă în această campanie electorală este total anormal. Am văzut la Iași războiul acesta româno-român, în care cetățenii sunt la un pas să de încaiere pe stradă, este ceva anormal. Noi milităm pentru o campanie electorală normală în care oamenii să vină cu proiecte nu numai cu critici”

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ProRomaniaCJ/videos/294099138134897/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Material electoral realizat pe baza comenzii Partidului Pro România.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns