Acasă » SOCIETĂȚI » Arpad și Anamaria Paszkany s-au retras din societatea Mango Records

Arpad și Anamaria Paszkany s-au retras din societatea Mango Records

Omul de afaceri Arpad Paszkany și soția lui, Anamaria, s-au retras din societatea pe care funcționează casa de discuri Mango Records, cu sediul în Cluj-Napoca.

Rând pe rând, Arpad Paszkany s-a retras, în acte, din mai multe societăți în ultimul an, de când este urmărit penal de DIICOT Cluj. În casa de discuri, soția lui era asociat majoritar.

Asociații Mango Records, firmă înființată acum câțiva ani de familiile Paszkany și Măruță, au hotărât în unanimitate de voturi: ”1. Retragerea din societate a asociatului cedent PÁSZKÁNY ÁRPÁD- ZOLTÁN prin cedarea celei 1 părți sociale deținute, la valoarea nominală de 10 lei, reprezentând 2% din capitalul social cu drepturile și  obligațiile aferente, către asociatul cesionar GRUIA MIHAI. Cesiunea celei 1 părți sociale se va face la valoarea nominală, respectiv prețul va fi de 10 lei pentru părțile sociale deținute.

2. Retragerea din societate a asociatului cedent PÁSZKÁNY ANAMARIA prin cedarea tuturor celor 32 părți sociale deținute, la valoarea nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 64% din capitalul social cu drepturile și obligațiile aferente, astfel:

– cedarea unui număr de 27 de părți sociale la valoarea nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 54% din capitalul social cu drepturile și obligațiile aferente, către asociatul cesionar GRUIA MIHAI. Cesiunea celor 27 părți sociale se va face la valoarea nominală, respectiv prețul va fi de 270 lei pentru toate cele 27 părți sociale deținute;
– cedarea unui număr de 5 părți sociale la valoarea nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 10% din capitalul social cu drepturile și obligațiile aferente, către cesionara GRUIA LAURA-VIRGINIA care se cooptează în societate. Cesiunea celor 5 părți sociale se va face la valoarea nominală, respectiv prețul va fi de 50 lei pentru toate cele 5 părți sociale deținute.”

Prin urmare, Mihai Gruia, fost component al trupei Akcent, și soția lui, Laura, au devenit patronii casei de discuri Mango Records, el având 90% din capitalul social.

Arpad Paszkany se află sub control judiciar, fiind urmărit penal pentru delapidare cu consecințe deosebit de grave.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina