fbpx

Aproape 350 de amenzi de 1 mai

Polițiștii clujeni au lucrat de 1 mai și au aplicat aproape 350 de amenzi, din care aproape 300 pentru nereguli în trafic.

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, precum a altor infracțiuni.

Au fost folosite 11 echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

”Poliţiştii au aplicat 345 sancţiuni contravenţionale, dintre care 292 prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 41 prevăzute de Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, trei la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi nouă la alte acte normative”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras  cinci certificate de înmatriculare ale autovehiculelor verificate în trafic.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au depistat șase persoane suspectate de săvârşirea unor infracțiuni, din care 3 la regimul circulaţiei rutiere, două de natură judiciară şi una de altă natură.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina