fbpx

Apel umanitar pentru o grefieră aflată în comă

Ramona Roventa, grefier informatician la Parchetul Tribunalului Satu Mare, este intubată de 10 zile, în comă indusă, la ATI Satu Mare Spitalul Județean.

Pentru a supraviețui este nevoie de un aparat ECMO, adică de plămân artificial, aparat pe care Spitalul Județean Satu Mare nu-l deține.

Se solicită transferul la un alt spital din țară care este dotat cu un astfel de aparat sau dacă vreo unitate spitalicească, care deține un astfel de aparat, ar putea împrumuta Spitalului Județean Satu Mare aparatul, viața grefierei ar putea fi salvată.

Este nevoie și de 400 de grame de plasmă, grupa de sânge B 3 RH Negativ.

”Dragi prieteni soția mea Roventa Ramona este intubata in coma indusa de 10 zile la ATI Satu Mare Spitalul Judetean.Pentru supravietuire este nevoie de un aparat ECMO adica de plaman artificial aparat pe care Spitalul Judetean Satu Mare nu-l detine. M-ar ajuta o distribuire poate cineva ne poate ajuta sa o transferam la un spital din tara care detine un asemnea aparat sau poate cunoasteti pe cineva care ar imprumuta spitalului un astfel de aparat. De asemenea mai are nevoie de 400 gr. de plasma grupa de sange B 3 RH Negativ.Va multumesc pentru sprijin orice share e binevenit.”, a scris Aurel Roventa, soțul femeii, pe Facebook.

Ramona Roventa, în vârstă de 55 de ani, este specialist IT (grefier informatician) la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și are doi copii, care recent au absolvit facultatea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina