fbpx

Anda Adam a deschis club de fițe la Cluj si este evacuată din casa din Ilfov

Judecatoria Cornetu a hotarat, astazi, evacuarea cantaretei Anda Adam dintr-o casa din judetul Ilfov.   Adam si iubitul ei au deschis recent un club la Cluj in care au investit 100.000 euro, dupa cum se laudau.

Solutia pe scurt: “Admite în parte cererea formulată de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare.

Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orasul Bragadiru, Str. …. judetul Ilfov. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată si obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru si onorariu avocatial

Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Executorie conform art. 1042 alin. 5 Cod procedură civilă.

Cu drept de a formula calea de atac a apelului în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Cornetu.

Pronunţată azi, 17.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

“Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat” a precizat avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

Comments

comentarii

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţă, 146 de percheziţii în mai multe judeţe din ţară, între care și Cluj, în două dosare de evaziune fiscală, spălarea banilor, tăiere ilegală de lemne şi delapidare.... Citește mai mult
Ambasadorul Elveției, Arthur Mattli, a venit în vizită la Cluj-Napoca și s-a întâlnit cu primarul Emil Boc, cu care a discutat dezvoltarea ecosistemului local de inovare.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!