fbpx
foto cu titlu exemplificativ

Amendă de 2000 de lei pentru graffiti pe Muzeul de Istorie

Polițiștii locali au amendat cu 2000 lei un bărbat prins că realiza graffiti pe clădirea Muzeului de Istorie din Cluj-Napoca.

”În cursul nopții trecute, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică – Biroul de ordine publică zona I, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în zona străzii Octavian Petrovici au depistat și identificat o persoană de sex masculin, pe numitul T.S.I.,  domiciliat în municipiul Mediaș, județul Sibiu, care executa inscripții de tip graffiti pe peretele clădirii Muzeului de Istorie.

Persoana menționată anterior a fost condusă la sediul Poliției Locale Cluj-Napoca, unde a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 2000 lei, în conformitate cu prevederile HCL 191/2009, cu modificările și completările ulterioare, pentru buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca.”, a transmis biroul mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina