fbpx

Ambulanță răsturnată lângă Finanțe Cluj. Șase persoane au ajuns la spital

O ambulanta s-a rasturnat, azi noapte, langa Finante Cluj, in urma inpactului cu un autoturism. Sase persoane din cele doua vehicule au ajuns la spital.

Potrivit ISU Cluj, doua autospeciale și cinci ambulanțe SMURD și SAJ au intervenit în cursul nopții pentru a gestiona o situație de urgență că urmare a unui accident rutier, petrecut în Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 2.20 a.m.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o ambulanță răsturnată pe partea laterală, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntrul acesteia, și un alt autoturism avariat, în care erau prinse alte două persoane.

Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni și au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistența medicală de urgență.

În total au fost consultate de către echipajele medicale șase persoane, din cele două vehicule, care apoi au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante.

Potrivit IPJ, Conducătorul auto al unei ambulanțe, un bărbat in vârstă de 43 de ani din municipiul Dej, a pătruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având in funcțiune semnalele acustice și luminoase. A fost lovit de un taxi care circula regulamentar pe culoarea verde si care era condus de un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca.
6 persoane au fost rănite. Pasagera din taxi, o tânără de 19 ani, este rănită grav, iar ceilalți 5 ușor.

In ambulanță se aflau 4 persoane, 1 pacient, medic și asistent medical și conducatorul auto.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina