Acasă » DIVERSE » Amara Tour, primul tour operator din Cluj, lansează chartere spre Egipt, Tunisia și Turcia

Amara Tour, primul tour operator din Cluj, lansează chartere spre Egipt, Tunisia și Turcia

Amara Tour, primul tour operator din țară cu sediul central la Cluj-Napoca, lansează chartere săptămânale către destinațiile consacrate: Egipt, Tunisia și Turcia.

Trei noi curse charter săptămânale din Cluj spre Turcia, Egipt și Tunisia vor fi inaugurate în 2018. Cursele spre Monastir – Tunisia vor fi operate de compania aeriana Nouvelair, în fiecare zi de miercuri, în intervalul 13.06.2018 – 24.10.2018 cu o aeronava Airbus A320 care are o capacitate 177 persoane. Cu o frecvenţă saptămânală, cursele spre Hurghda – Egipt vor fi operate de compania aeriană Al Masria, în fiecare zi de miercuri, în intervalul 06.06.2018 – 31.10.2018, cu o aeronavă Airbus A320, ce are capacitatea de 179  persoane. Tot cu o frecvenţă săptămânală, cursele spre Antalya – Turcia vor fi operate de compania aeriana Corendon Airlines, în fiecare zi de marți, în intervalul 22.05.2018 – 25.09.2018, cu o aeronavă Airbus A320 (capacitate 189 persoane).

Fondată în anul 2016, compania Amara Tour are o echipă profesionistă cu  o experiență de peste 10 ani în domeniul turismului din România.

“În anii precedenți am observat o cerere mare pentru pachetele turistice cu destinaţia Egipt și Tunisia, cu plecare din zona de nord – vest a României. Ca urmare, am conceput pentru 2018 pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire Aeroportul  Internațional Avram Iancu – Cluj-Napoca. Ne propunem să oferim clienților noștri produse turistice de înaltă calitate și un raport corespunzător preț-calitate. Ne dorim o creştere sustenabilă, astfel că pentru anul 2018 estimăm un număr de 7.000 de turiști, care vor ajunge în destinațiile promovate”, a declarat Haithem Souani, fondatorul Amara Tour.

La evenimentul de lansare a celor trei curse charter au participat reprezentanții agențiilor de turism partenere, primarul Emil Boc, reprezentanți oficiali ai celor trei țări turistice, printre care ambasadorul Republicii Tunisiene în Romania, Boutheina Labidi, ambasadorul Republicii Arabe a Egiptului în Romania, Salah Abdel Sadek și consulul Egiptului, Sherif Nada.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina