fbpx
Sharpele la ziua lui Bodi

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, apare în dosarul de proxenetism din Dej

În propunerea de arestare a Parchetului Judecătoriei Dej apare că o tânără care practica prostituția în străinătate a trimis bani în contul lui Alex Bodi, fostul soț și iubit actual al Biancăi Drăgușanu, pentru a plăti rata la mașina Rolls Royce pe care o conducea Cosmin Pop, zis ”Sharpele nebunu”, pus sub acuzare în dosarul penal.

Redăm un fragment din propunerea de arestare preventivă, care se judecă astăzi, citată de foaiatransilvana.ro:

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ 935. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare a autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ 935.

Spre exemplu, în data de 12.01.2020, orele 00.30 și 01.04, G.A. a avut două dialoguri telefonice cu Bodi Alexandru în care i-a transmis că Pop Cosmin, zis ”Sharpele nebunu” a amenințat-o, că i-ar fi sugerat că poate să îi facă rău, dorind să afle dacă la acel moment avea pe altcineva (alt bărbat). I-a spus interlocutorului că Pop Cosmin i-a spus prin intermediul aplicației whatsapp așa: eu nu ameninț, io fac, că io nu ameninț, io când fac, fac. Că el nu-i prost, ca și Coco, că gen, că D… avea deja vreo două degete tăiate!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina