fbpx

Adolescentă răpită de lângă Școala de Agenți de Poliție Cluj. Tatăl a depus plângere și în Ungaria

O adolescentă de 15 ani a fost răpită, sâmbătă, 23 ianuarie, de pe strada Corneliu Coposu, de lângă Școala de Agenți de Poliție Cluj. De altfel, două eleve ce vor să devină polițiste au văzut incidentul. Tatăl fetei răpite, bănuind că poliția clujeană nu-și face treaba pe motiv că e de etnie romă, a depus plângere pentru răpire și în Ungaria.

Tânăra de 15 ani a fost răpită cu o mașină de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, chiar sub ochii a două eleve de la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”. Tatăl fetei răpite a depus plângere la Secția 1 de Poliție Cluj-Napoca în aceeași zi, dar a pornit și investigații proprii. Bănuind că a răpit-o tot cineva de etnie romă, a sunat persoana respectivă, care a confirmat că fata este cu el. Însă i-a spus tatălui că o aduce în 5 ore și să pregătească 5.000 de euro. Numai că de sâmbătă până luni, tatăl a tot fost amânat. ”Tot i-a spus că în 5 ore, în 5 ore și nu a mai apărut cu fata”, ne-a povestit avocatul Sandor Szocs, la care a apelat tatăl tinerei răpite pentru a face plângerea la poliție și pentru a negocia cu răpitorii.

Avocatul spune că a solicitat poliției să localizeze telefonul de pe care vorbea răpitorul. Fiind nemulțumit de mersul anchetei, tatăl adolescentei s-a dus și a depus plângere penală și în Ungaria. ”Polițiștii clujeni poate au crezut că fata a fost vândută după obiceiurile țigănești. Cert este că omul a fost nemuțumit și s-a plâns în Ungaria”, a spus avocatul. Culmea este că polițiștii maghiari au sunat la Cluj și au cerut detalii despre caz. În cele din urmă, fata a fost găsită de polițiștii clujeni în Turda.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj spun că ancheta s-a desfășurat în condiții normale: ”A fost depusă plângerea la Secția 1 de Poliție în data de 23 ianuarie, s-a înregistrat dosar de urmărire penală la Parchet pentru infracțiune de lipsire de libertate, iar minora a fost dată în urmărire generală. A fost identificată pe raza municipiului Turda”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan. Urmează să fie identificat și tras la răspundere răpitorul.

UPDATE: Răpitorul le-a spus anchetatorilor și tatălui fetei că a luat-o cu el din dragoste

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!