fbpx

Admitere on-line la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj. Simplu, rapid, modern și sigur

Admiterea la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca se desfasoară on-line pe site–ul dimitriecantemir.ro, unde candidații se pot înscrie la studii de licență și de masterat simplu, rapid, modern și sigur.

Inscrierile se desfasoara si la sediul facultatii din Cluj Napoca, str.Burebista. nr.2,  fiind asigurate toate conditiile de siguranta sanitara, in vederea prevenirii raspandirii infectiei cu virusul Covid-19.

Oferta educationala a facultatii cuprinde:la  forma de învăţământ cu frecventa 200 de locuri, la forma de invatamant frecvenţa redusă 150 de locuri,  iar la fiecare dintre cele doua programe de masterat, Drept national si european al afacerilor, doua semestre,  Stiinte penale si criminalistica, 3 semestre,  cate 75 de locuri.

Perioada de înscrieri, în prima etapă, durează până în 20 iulie. Mai jos puteți vedea calendarul detaliat cu cele două etape de admitere – iulie și septembrie.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [265.83 KB]

Admiterea in ciclul de studii universitare de licenţă se realizează pe baza mediei obţinute la examenul de bacalaureat. În cazul mediilor egale obţinute la admitere de către candidaţii situaţi pe ultimul loc, criteriul de departajare va fi nota obţinută la proba scrisă la limba română de la examenul de bacalaureat.

Taxa de înscriere este de 100 lei si nu se restituie.

Taxa de școlarizare este de 3300 lei și se achită în lei, integral sau în 2 rate.

Candidații declarați admiși la programele de studii de licență,  beneficiaza de urmatoarele facilitati la achitarea  taxei de școlarizare:

  • pentru achitarea integral a taxei  beneficiaza de o reducere de 250 lei;
  • taxa poate fi achitata si in doua transe (minimum 1/2 din taxa de școlarizare) până la data de 17.08.2020 (etapa I), respectiv până la 02.10.2020 (etapa a II-a).

Facultatea oferă și alte facilități la plata taxei pentru studenții declarați admiși la programele de studii de licență. Taxa de școlarizare se reduce cu 15% pentru:

  • candidații care provin din aceeași familie, cu condiția ca ambii să achite integral taxa anuala de școlarizare;
  • absolvenții licențiați ai unei facultăți din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” Bucuresti  sau din alte universități;
  • studenții care urmează simultan cursurile a două facultăți din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” Bucuresti  (reducerea se acorda numai pentru taxa de școlarizare aferentă unui program de studii universitar);
  • primii trei studenți de la învățământul cu frecvență, clasați în funcție de rezultatele obținute la învățătură;

Formularul de înscriere la admiterea licență se completează AICI

Admiterea in ciclul de studii universitare de masterat se realizează pe baza mediei obţinute la examenul de licenţă, rezultatele admiterii fiind ordonate descrescător.

Taxele și modalitatea de plată sunt similare cu  cele de la admiterea la studii de licență.

De asemenea, se oferă o reducerea cu 10% la taxei plata taxei anuale de şcolarizare pentru candidatii  declarați admiși la programele de studii de master, care sunt  licenţiaţii facultăților din cadrul UCDC.

Formularul de înscriere la cursuri de masterat se completează AICI

VIDEO de prezentare a facultății

Publicată de Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir Cluj-Napoca pe Vineri, 26 iunie 2020

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina