fbpx

Admitere INM 2019: Subiecte și bareme de la testul grilă de cunoștințe juridice. Contestațiile pe e-mail

Cei peste 2300 de candidați de la concursul de admitere la INM din acest an au susținut, astăzi, testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice.

Proba s-a desfășurat în trei universități din București, începând cu ora 9. După cum se poate vedea în baremele de mai jos, au fost numeroase întrebări cu două răspunsuri corecte, spre deosebire de examenul pentru avocatură, unde au fost doar cu un singur răspuns corect.

Subiecte

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [147.01 KB]

Bareme

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [609.10 KB]

Conform art. 19 alin.1 din Regulamentul privind concursul de admitere şi examen de absolvire INM, aprobat prin Hotărărea Plenului Consiliului Superior al Mazistraturii nr. 439/2006, cu modificările si completările ulterioare, baremul de evaluare şi notare poate 11 contestat in termen de 24 ore de la afişarea la centrul de concurs.

Contestaţiile la baremul de evaluare şi notare se intocmesc distinct pentru fiecare din disciplinele la care se contestă baremul (Drept civil/D•ept procesual civil, respectiv Drept penal/Drept p•ocesual penal) şi se transmit, semnate, la Institutul Naţional al Magistraturii, astfel:

  • prin e-mail, la adresele:

dcdpcinm@inm-lex.ro – pentru disciplinele Drept civil/Drept procesual civil

dpdppinm@inm-lex.ropentru disciplinele Drept penal/Drept procesual penal, primirea contestaţiei urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail;

  • la număr de fax 021/4076258, in cazul imposibilităţii transmiterii prin e-mail, comunicarea contestaţiei urmând a fi confirmată prin raportul de expediţie emis de fax.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!