fbpx

Acțiune a poliției clujene cu câini specializați în zona piețelor agroalimentare. Vezi ce au căutat

Poliția clujeană a defășurat o acțiune cu câini specializați în zona piețelor agroalimentare din municipiu.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au acționat în sistem integrat, în colaborare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și cu polițiști locali din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, pe raza de competență, în principal în zona piețelor agroalimentare și a străzilor adiacente, în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale și creșterii vizibilității Poliției și a celorlalte forțe de ordine, în zonele cu risc criminogen, cu accent pe prevenirea deținerii și comercializării de materiale pirotehnice.

Acțiunea a avut un caracter preponderent preventiv. Au fost folosiți și doi câini specializați în detectarea produselor pirotehnice și a produselor din tutun.

”Pe parcursul acțiunii au fost verificate persoane și vehicule, pentru a se stabili dacă au săvârșit infracțiuni ori posedă/ transportă substanțe interzise cu efect psihotrop ori materiale pirotehnice, fiind constatate un număr de 12 abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 3.500 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina