fbpx
Acasă » ȘTIRI » Accident grav cauzat de folosirea telefonului la volan

Accident grav cauzat de folosirea telefonului la volan

Un accident grav s-a produs pe strada Oașului din Cluj-Napoca din cauză că șoferul folosea telefonul mobil în timp ce conducea. 

Accidentul a avut loc in 18 august, in jurul orei 10. Conform primelor investigații, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Copșa Mică, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Oașului, spre localitatea Chinteni, pe fondul neatenției la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un parapet din beton.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru acordarea îngrjirilor de specialitate.

Cel în cauză ar fi utilizat telefonul mobil în timp ce conducea. ,,M-am aplecat să iau telefonul pentru a răspunde”…sunt cuvintele șoferului care a fost grav rănit în urma accidentului.

Folosirea telefonului mobil la volan poate avea consecințe dintre cele mai grave. Pentru reducerea accidentelor, continuăm acțiunile de informare și de prevenire în cadrul campaniei ,,Nu lăsa telefonul să conducă în locul tău!”, proiect inițiat în luna iulie 2018

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina