fbpx

A fost prins hoțul de oglinzi din Cluj-Napoca. Prejudiciu de 10.000 de euro!

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi de oglinzi auto pe raza municipiului Cluj-Napoca. Acesta a fost depistat imediat după sustragerea a două perechi de oglinzi de pe autovehicule parcate. Bărbatul este cercetat pentru alte treisprezece furturi.

La sfârșitul lunii mai, pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost comise mai multe furturi de oglinzi ale autovehiculelor parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

”Pentru documentarea modului de operare, identificarea autorilor, recuperarea bunurilor, din dispoziția conducerii inspectoratului a fost constituit un grup de lucru. Astfel, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției 6 Poliție și din cadrul celorlalte secții urbane, precum și criminaliști, sub coordonarea conducerii Poliției municipiului Cluj-Napoca, au derulat activități specifice pentru soluționarea acestor cazuri de furt.

În urma activităților derulate, polițiștii au reușit identificarea celui bănuit de furturi; în noaptea de 27/28 iunie a.c., cel în cauză a fost depistat imediat după sustragerea unor oglinzi.

Astfel, în jurul orei 01:00, pe strada Godeanu, polițiștii au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din București, la scurt timp după sustragerea a două perechi de oglinzi de pe autovehicule parcate pe strada Constantin Brâncoveanu, din Cluj-Napoca. Polițiștii au controlat autovehiculul bărbatului în cauză și au găsit oglinzile sustrase în plafonul mașinii.

Bărbatul a fost condus la Secția 6 Poliție pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat până în prezent, s-a stabilit că bărbatul ar mai fi comis alte treisprezece furturi de oglinzi, fapte comise la sfârșitul lunii mai, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în care prejudiciul este de aproximativ 45.000 lei. (10.000 de euro – n.red)”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Suspectul fura și oglinzi atât din exterior, cât și din interiorul mașinilor.

În cursul zilei de azi, bărbatul, acuzat de furt calificat, va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Polițiștii continuă investigațiile pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina