fbpx

80 de kilograme de produse de patiserie, confiscate de poliţişti

Peste 80 de kilograme de produse de patiserie, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii clujeni înainte de Paşti. De asemenea, comeriantul a primit o amendă de 20.000 de lei.

 

Poliţiştii din cadrul Birouui pentru Centrul Universitar au oprit în trafic, pe strada Victor Babeş din Cluj-Napoca, o autospecială aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Hunedoara, care transporta produse de patiserie. În urma verificării documentelor de însoţire a mărfii, s-au constatat neconcordanţe între cantitatea transportată şi cea înscrisă în documente.

Reprezentantul societăţii a fost sancţionat cu amendă în valoare de 20.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 83 de kg de prăjituri şi fursecuri, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Acţiunea a fost desfăşurată împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj.

 

 

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina