fbpx

7 ani de TIFF și 4 de Electric Castle în Bonțida, iar drumul arată ca după bombardament

În 2010 se proiecta primul film (Dracula), în cadrul TIFF, la castelul de la Bonțida. Acum 4 ani a început fenomentul Electric Castle. În 2016, cei care au fost la proiecțiile TIFF au avut de îndurat adevărate cratere în drumul ce traversează comuna până la castel. Primarul dă din umeri și spune că nu are ce face căci e drum județean. Președintele Consiliului Județean spune că se interesează și vede ce se poate face.

Au venit la proiecțiile TIFF străini din toate colțurile lumii și au fost întâmpinați de unul dintre cele mai proaste drumuri care există în țara asta. Cei care au fost la castelul Banffy au simțit-o pe mașina lor, cei care nu au fost pot vedea înregistrarea video de mai jos, care nu mai are nevoie de comentarii.

Primarul comunei Bonțida, Emil Cărhaț, spune că nu are ce face când l-am întrebat ce e cu drumul din comună: ”Ce drum? E drum județean. DJ161. Întrebați drumurile județene! Săptămâna trecută s-au apucat de plombat. Va urma. La noi ca la nimeni! La noi așa e caracterul!  Numai ce putem facem și in limitele legii mai noi . Dacă sunt la președintele CJ poate zice că e influență. După aia să fim acuzați de influență? ”, spune primarul, care a fost audiat ca martor în dosarul fostului președinte CJ, Horea Uiorenau.

Prin urmare, l-am contactat pe președintele actual al Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, care habar n-aveam de starea drumului. L-a întrebarea ”Ce e cu drumul care traversează Bonțida?”, acesta a răspuns: ”În ce sens?”. L-am întrebat apoi dacă a fost în utlima vreme la castel. Răspuns: ”Nu. Nu am fost”. După ce i-am expus situația, a replicat: ”Mă interesez și văd ce se poate face, acum”

Anul trecut, pe perioada TIFF, cinefilii au avut parte de o altă surpriză neplăcută la Bonțida, în sensul că exact atunci se lucra la o bucată de drum din fața intrării la castel.

Comments

comentarii

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.... Citește mai mult
Fosta boală a sărăciei a devenit în secolul XXI o boală a oamenilor care muncesc mult și nu au grijă de ei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!